Auto Servis CENTAR na površini od preko 300m2 i velikim parkingom opslužuje pored starih korisnika usluga, koji su stekli poverenje u profesionalnost, stručnost i kompletnu uslugu i nove korisnike usluga u vidu kompanijskih i individulanih korisnika.
Opremom i kadrovima servis je osposobljen da odgovori na zahteve iz polja auto mehanike, auto elektrike, centriranja trapa, servisa i punjenje auto klime, TNG ugradnje i servisiranja i vulkanizerskih usluga.

U našem auto servisu možete kompletno održavati svoje vozilo i servisirati sve tipove vozila, kao i većine najpoznatijih marki automobila: Fiat, Opel, Ford, Renault, Citroen, Toyota, Volkswagen, Dacia, Audi, Mercedes, Peugeot, Škoda. Radimo sve vrste vozila, svih proizvođača i njihovih modela, nismo se vezali za jednog proizvođača i nemamo nerešenih problema.

 

Pored usluga za fizička lica, naš servis vrši i održavanje vozila i voznih parkova mnogih privatnih, društvenih i javnih preduzeća i ustanova. Godišnje kroz autoservis prođe preko 3000 vozila.