Ugradnja auto gasa je kod nas u poslednje vreme postala izuzetno popularna prvenstveno iz razloga što smanjuje troškove goriva i do 50%.
Takozvana UGRADNJA PLINA ili UGRADNJA GASA je zapravo prerada motornih vozila na plin ( LPG ) i metan ( CNG ).

Auto Servis CENTAR kao ozbiljan servis koji se bavi ovim poslom poseduje veliko iskustvo, obučene kadrove i adekvatnu opremu za ugradnju auto gasa. Sve ovo je preduslov da posao prerade vozila bude uspešno završen i da sve funkcioniše ispravno.

Naravno, ono što je i najbitnije, bezbednost, i da takvo vozilo može da prođe sve tehnicke preglede ( ATEST ) bez ikakvih problema.

Ugradnja auto gasa kod nas mora da bude atestirana od strane ovlašćenih institucija koje izdaju sertifikat o ispravnosti ECE R67 R-01 i proverena od ovlašćenih labaratorija kako sto su INSTITUT VINCA , AMSS , MASINSKI FAKULTETI.

Sa druge strane, moraju se ispoštovati norme koje je postavio proizvodjac opreme i naravno pravilnik koji je na snazi u našoj državi.

 

Kod nas dobijate profesionalnu ugradnju, adekvatnu opremu, kompjutersko podešavanje i servisiranje AUTO GAS sistema. Sve ugrađene komponente poseduju atest proizvodjača, koji je preduslov za dobijanje atesta koji izdaju nadležne službe.

Dajemo garanciju na izvršene usluge i ugrađenu opremu.