Auto Servis „Centar“ osnovan je 1994.godine.

Osnivač i vlasnik je Siniša Arsić. Iskustvo i afirmaciju je stekao radeći u eminentnim servisima koji su bili garancija za uspešnost samostalnog rada. Već sa 25 godina otvara svoj servis.

Prva lokacija auto servisa „Centar“ je bila na Starom sajmištu, a puni razvoj ostvaren je u zakupljenom prostoru u ulici Kraljevića Marka u Beogradu.

Ovaj prostor na atraktivnoj gradskoj lokaciji postao je pretesan za obim posla i brojne korisnike usluga servisa „Centar“ tako da se vlasnik odlučio na novi iskorak u usavršavanju i upotpunjavanju delatnosti – dislokacija na Ibarsku magistralu, kod naselja Rušanj i gradnja novog objekta auto servisa „Centar“ sa uvećanim kapacitetima.

Na površini od preko 300m2 i velikim parkingom, servis opslužuje pored starih korisnika usluga, koji su stekli poverenje u profesionalnost, stručnost i kompletnu uslugu i nove korisnike usluga u vidu kompanijskih i individulanih korisnika.

Auto servis „Centar“ danas zapošljava pet stručnih majstora iz domena mehanike, elektrike, dijagnostike, servisiranje auto klime, centriranje trapa, vulaknizacije, ugradnje auto gasa.